Haustfest 2018

Haustfest for vg2

Fredag 26. oktober inviterer elevar og lærarar på vg2 til Haustfest med underhaldning, mat og dans. Haustfesten er primært for elevar og foreldre/føresette på vg2, men også elevar på vg1 og vg3 ved Firda kan kjøpe billett viss det er ledig plass.

Dato:    Fredag 26. oktober

Kl:          19.00

Stad:     Firda vgs

Det er lang tradisjon ved skulen at elevane i 2. klasse, i lag med lærarar og leiing, inviterer til haustfest med underhaldning, mat og dans.
Programmet startar kl 19.00 i Kultursalen i Trivselshagen. Etterpå blir det servert tapas i kantina i Trivselshagen, og så blir det dans i Aulaen.

Tanzaniakomiteen vil selje kaker, kaffi og saft i foajeen til Aulaen. Pengane frå kakesalet går til inntekt for solidaritetsprosjektet til skulen i Tanzania. Viss ein ønskjer å kjøpe kaffi og kaker må ein ha kontantar eller Vipps.

Kjøp av billettar

Billettar til haustfesten kan kjøpast via billettsalet til Trivselshagen, bruk lenka: ebillett.no/229.
Søsken og besteforeldre er også velkomne viss det er ledige billettar.

• ·       Pris vaksen: 200,-
  • ·       Pris barn/ungdom: 100,-