Helsesista

Besøk av Helsesista

20. september 2019

Torsdag 26. sept kjem Helsesista til Firda vgs og held foredrag for alle våre elevar kl 12 i Aulaen.

Kraft i vest får besøk av Robert Mood

Kraft i Vest

20. september 2019

Torsdag og fredag arrangerer SFE konferansen Kraft i Vest. Det kjem mange spennande foredrag som elevar på Firda vgs kan delta på. Tidlegare generalløytnant i Forsvaret, no president i Norges Røde kors, Robert Mood kjem for å snakke om klimakampen verda står ovanfor.

Verda og vi Anine Kierulf

Verda og vi: Anine Kierulf

20. september 2019

Torsdag 26. sept kl 20 held Anine Kierulf foredrag om "Ytringsfridom anno 2019". Anine er utdanna jurist og jobbar med spørsmål knytt til menneskerettar og ytringsfridom. Sjå meir info om foredraget og billettar på trivselshagen.no

Undervisningsstillingar - Firda vgs

27. mai 2019

Vi har ledig vikariat i musikk, mediefag og idrettsfag. Sjå utlysningstekst under.

Bilde frå TIN-camp i Trivselsskogen

Foreldremøte tysdag 10. sept for vg1

30. august 2019

Firda vgs inviterer foreldre og føresette til elevar i vg1 til foreldrekveld. Vi møtest tysdag 10.sept kl. 18.30 til ei felles økt i kultursalen. Etterpå vert det samling klassevis i lag med kontaktlærarar, tillitselevar i klassa og elevmentorane. Vi reknar med å vere ferdige ca. kl. 21.

Temakveld for elevar og føresette på vg2 og vg3 den 17.9

10. september 2019

Tema for kvelden er "Korleis vidareutvikle eit trygt og godt skule- og ungdomsmiljø i Gloppen"

Levande hav

3. dans vant stipend i klimakonkurranse

14. august 2019

Elevane i 3. klasse dans kom på 3. plass i konkurransen om THor Heyerdal Stipend. Årets tema var "Klima og miljø" og elevane sendte inn ein film om Levande hav. Sjå den sterke filmen her.

Elev-PC

Starte på vg1? Då treng du elev-PC!

25. juni 2019

Alle VG1-elevar skal stille med berbar datamaskin frå fyrste skuledag. Nye elevar som startar i VG1 for fyrste gong kan kjøpe subsidiert elev-pc gjennom Atea.

Skulestart

14. juni 2019

Vi ønskjer alle elevar ved Firda vgs hjartleg velkommen til skulestart måndag 19. august. Det blir felles oppstart for heile skulen i Kultursalen kl 09.00.
​Skulen er open søndag 18. aug frå kl 16.00 - 18.00. Her er nye elevar m/ føresette hjarteleg velkomne for omvisning på skulen. Møt i kantina i Trivselshagen.

Elev som skriv på prøve

Klagefrist

12. juni 2018

Eksamenskarakterane for skriftleg eksamen blir offentleggjort i SkuleArena torsdag 20. juni. Ønskjer du å klage på standpunktkarakterer eller eksamenskarakterer, må du gjere dette innan 10 dagar etter at karakterene vert publisert i SkuleArena. Les om klagefristane her.