Open skule

Her finn du program for Open skule. Dei to første vekene av skuleåret er det opplegg på Open skule frå måndag til torsdag! Både elevar og lærarar er velkomne.

Plan for Open skule veke 34 og 35:

Måndag 20. aug Tysdag 21. aug Onsdag 22. aug Torsdag 23. aug

Bordtennisturnering

Innebandy i Aulaen

Kvelds kl. 19.00

Grilling om veret er fint,
​evt pizzakveld

Film/minikonsert

Open skule

• er ein fin plass å finne nye venner
  • eller møte dine gamle venner
  • hjelper deg til å få ein god start på skuleåret og skuletida di her på Firda vgs

Open Skule er eit tilbod til elevane på dagtid og eit fritidstilbod om kveldane. Opningstida vår dette skuleåret er måndag, tysdag og onsdag 17.00 - 22.00. På dagtid er lokala ope, slik at du kan slappe av, gjere lekser, spele spel eller ete nista di der. På kveldstid kan du kjøpe deg billig mat, som middag eller kvelds. Miljøkoordintaor Liv Holvik er alltid der for ein prat.

Open Skule har som målsetjing at det skal vera ein stad der elevane skal kome innom for å vere der- utan å måtte delta i aktivitetar eller arrangement utover dette. Elevane kan ta kontakt med miljøkoordinatoren/miljøarbeidaren eller ein av dei andre i styringsgruppa til Open Skule om dei har idear og ynskje om andre aktivitetar/arrangement, så ser vi kva vi får til.

Her finn du meir info om Open skule