Firda vgs

Open kveld

Onsdag 22. januar ønskjer vi nye elevar og føresette velkommen til Open dag på Firda vgs. Her vil du få møte elevar, lærarar og leiinga ved skulen, du kan stille spørsmål og få omvisning på dei ulike avdelingane. Meir informasjon om kvelden finn du her.

Invitasjon til open dag ved Firda vidaregåande skule onsdag 22. januar 2020

Onsdag 22. januar er de hjarteleg velkomne til Firda vgs. Vi inviterer til møte med elevar og tilsette ved skulen slik at du som er aktuell elev og foreldra dine skal få høve til å bli betre kjent med oss og dei tilboda vi har.

Programmet for dagen vert slik:

Kl. 1830 - 1915:             Program ved elevar og tilsette i kultursalen, Trivselshagen

Kl. 1915 - 2100:             Omvisning i dei ulike avdelingane på skulen. Her vert det høve til å treffe elevar og tilsette frå dei ulike utdanningsprogramma ved skulen. Det vert og høve til å  vere med på ulike aktivitetar.

Kl. 2000 - 2100              Kvelds og sosialt samvær på Open skule.

Velkomen til Firda!